Vacatures

Hieronder vindt u een overzicht van vacatures per categorie.
Klik op 1 van de vacatures voor verdere details.

Junior Manager Assurance Financial Services

Junior Manager Assurance Financial Services

OMB Assurance

Rotterdam

Het leveren van hoogwaardige controle- en adviesdiensten aan financiële ondernemingen en pensioenfondsen vraagt om specifieke deskundigheid en ervaring. Onze opdrachtgever heeft kennis en ervaring met betrekking tot deze specialistische bedrijfstak.

De professionals van onze opdrachtgever richten zich volledig op het bedienen van onder andere verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, banken, beleggingsinstellingen en –ondernemingen. Vanuit de kantoren in Amsterdam en Rotterdam werken zij samen in een gedreven en hecht team, dat onderdeel uitmaakt van de assurance-praktijk op deze vestigingen.

Werkzaamheden

In deze functie werk je nauw samen met senior managers en partners en begeleid je senior en junior assistenten. Je geeft leiding aan de uitvoering van controlewerk bij cliënten, waarbij je ook een belangrijke rol hebt in de planning- en afrondingsfase van het controleproces. Cliëntcontact op onder andere managementniveau is daarbij heel belangrijk.
Naast het controlewerk ben je betrokken bij andere assurance-opdrachten en advieswerk aan financiële ondernemingen, pensioenfondsen en pensioenuitvoeringsorganisaties.
Drive en passie om jezelf te ontwikkelen en daarmee bij te dragen aan de verdere groei van de Financial Services-praktijk is voor deze functie essentieel.

Functie-eisen

  • (Bijna) afgeronde opleiding tot Register Accountant;
  • 4 tot 6 jaar relevante werkervaring;
  • Ambitieus en gedreven;
  • Een pro actieve instelling;
  • Klantgerichte houding en een sterk ontwikkeld analytisch vermogen;
  • Goede contactuele vaardigheden en de ambitie om commerciële vaardigheden te ontwikkelen;
  • Belangstelling voor en affiniteit met financiële ondernemingen en/of pensioenfondsen.

Terug naar vacature overzicht