Vacatures

Hieronder vindt u een overzicht van vacatures per categorie.
Klik op 1 van de vacatures voor verdere details.

Senior Manager TAX Advisory Douane Specialist


Senior Manager TAX Advisory – Douane-specialist

TAX Advisory

Rotterdam

Werkzaamheden:

Als senior manager krijg je de mogelijkheid om samen met de reeds aanwezige douanespecialisten de bestaande adviespraktijk verder op en uit te bouwen. Naast de vaktechnische werkzaamheden vind je acquisitie van nieuwe cliënten een uitdaging.

Onze opdrachtgever werkt voor ondernemingen. Niet één van die bedrijven is hetzelfde. Niet één probleem is gelijk. Dat vraagt om maatwerk. Om mensen die buiten de standaarden kunnen denken. Die verder kijken dan regels. Daarom werk je nauw samen met overige disciplines. Totaaloverzicht leidt tot nieuwe inzichten. 
Je adviseert zowel nationale als internationale bedrijven over douane- en accijnswetgeving en over gerelateerde internationale aangelegenheden in binnen- en buitenland.  Daarbij houd je je o.a. bezig met advisering op het gebied van tariefindeling, het vaststellen van douanewaarde, het opzetten/aanpassen van douane-infrastructuren/ AEO en uitvoeren van douanetechnische risicobeoordelingen. Ook het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures hoort bij je takenpakket.

De cultuur binnen het bedrijf is open en informeel. Het samenwerken in teamverband staat voorop.

Functie-eisen:

  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring opgedaan in een douaneadviespraktijk;
  • Afgeronde HBO/WO opleiding Fiscaal Recht/Indirecte Belastingen
  • Ambitieus en gedreven;
  • Sterke commerciële instelling;
  • De complexiteit van je werkveld zie je eerder als een uitdaging dan als een belemmering.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod:
Zij bieden je een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, waarbij je de kans krijgt om mee te bouwen aan een groeiende afdeling. Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden behoren tot de opties. 

 

Terug naar vacature overzicht