Kandidaten

Graag ontvangen wij uw CV, natuurlijk ook als u niet direct op een specifieke vacature solliciteert.

Hooyer Consultancy zoekt met passie naar individueel talent. Wij richten ons op functieniveaus van HBO tot Academisch. In een eerste gesprek met een kandidaat bespreken we kennis, ervaring en diploma's, maar we zoeken vooral naar de mens en zijn talenten achter het profiel. Iedere persoon beschikt namelijk over zijn of haar eigen ideeën, gevoelens en ervaringen. Zo kunnen we samen met u de passende job met toekomstperspectieven vinden!

Hooyer Consultancy werft haar kandidaten voornamelijk vanuit een actieve rol. Daarbij maken we gebruik van ons uitgebreide en verfijnde netwerk, die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Wilt u ook onderdeel uitmaken van dit netwerk? Stuur ons uw CV en wij analyseren uw mogelijkheden in de markt.

Wanneer wij met u een concrete positie kunnen bespreken, nodigen wij u uit voor een interview, waarin we uitgebreid uw wensen, ambities en eisen bespreken. Op basis van onze vertrouwelijke relatie ontvangt u alle informatie over onze klant; de afdeling, functie, taken en het precieze verloop van het selectietraject. Zorgvuldigheid is belangrijk. Omdat ongewenste afleiding ten koste kan gaan van de aandacht en kwaliteit die u in uw huidig werk steekt.

Met veel enthousiasme en scherp denkwerk geven we invulling aan iedere opdracht. Onze referentielijst bestaande uit recent vervulde opdrachten bespreken wij graag met u. Bent u de kandidaat die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Neem contact op met Janneke Hooyer via info@hooyer-consultancy.nl en wij zetten ons in om de perfecte match voor u tot stand te brengen.

Alle gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld. Adresgegevens en data met betrekking tot uw huidige werkgever worden vanzelfsprekend niet doorgegeven aan derden.